A következő generációk csatája

A mai világban sokféle „liberális” gondolkodás létezik, de egy valami közös bennük, hogy mind a fiatalokat igyekszik megtéveszteni. Jó szándékukat és tapasztalatlanságukat kihasználva szeretnék őket eltávolítani keresztény értékeiktől, gyökereiktől, közösségeiktől. Minden médiaplatformot felhasználva próbálják elhitetni velük, hogy a bibliai értékrendeket valló emberek kevésbé megértőek, elfogadóak és ennél fogva kevésbé szeretetteljesek, mint a modern, humanista nézeteket vallók.

Ám érdemes elgondolkodni, mennyire szeretetteljes az a nézet, mely szembeállítja egymással az embereket, kirekeszti a másként gondolkodókat és csorbítja a jogaikat? Mennyire ésszerű az a gondolkodásmód, mely a férfira azt mondja, hogy nő, a női jegyeket viselőkről pedig, hogy férfiak? Mennyire toleráns az az eszme, mely szép lassan gyűlöletet csepegtet hívei szívébe a kereszténységgel szemben, lerombolja templomaikat, szobraikat, és bíróság elé citálja szónokaikat? Hol a szeretet és az elfogadás, amikor megkülönböztetett módon bánik a média a keresztényekkel?

A modern liberálisok a jót rossznak mondják, és elutasítandónak! A rosszat pedig jónak mondják, követendőnek, és minden erejükkel azon vannak, hogy ezt beleültessék gyermekeink szívébe is. Már kiskoruktól kezdve támadják őket, a diktatúrákra emlékeztető, agymosási technikákkal. Filmeket, meséket, a közösségi média minden platformját, és a kezeikben lévő minden lehetőséget felhasználva céljaik elérésére.

Mindezzel nem mást akarnak, mint lerombolni a társadalom hagyományos keresztény erkölcsi felfogását, negatívnak beállítani a kereszténységet, és felépíteni a maguk istentelen új világát, mely felhagy mindazzal, amit mi értéknek tekintünk! Ezzel szemben kell védenünk ifjúságunkat és határozottan megfogalmaznunk értékeinket a következő generációk felé! Szeretnünk kell az embereket, de ami szembe megy a bibliai igazságokkal, azt nem kell helyesnek és jónak mondanunk!

Most nem hallgathatsz! Emeld fel szavadat a keresztény értékekért! Vállalj te is áldozatot! Merj keresztény életet élni, jót tenni, szeretni és világítani a világban, mert ez a te harcod is, nem csupán a következő generációk csatája!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az izraeli, aki a háttérből irányítja az egész világot

Amerikát nem érdeklik a szenvedő ukránok?