Amerikát nem érdeklik a szenvedő ukránok?

 

Ez a lenne kegyetlen igazság?

Nemrég látott napvilágot egy videó, melyben Richard Hayden Black (Dick Black), amerikai politikus kendőzetlenül beszél arról, hogyan áll amerika az orosz-ukrán háborúhoz. A nyugamazott szenátor szerint, népének vezetését egyáltalán nem érdekli hány ukrán ember veszíti életét a háborúban. Sem katonák, sem nők, sem a gyermekek sorsa nem számít nekik, hiszen részükről ez az egész konfliktus csak egy üzlet és semmi más.

Ukrajna vereségére fogadnak?

Amerika tudatosan ontja a fegyvereket Ukrajnába, miközben tudják, hogy nagy valószínűséggel, az ukránok nem lehetnek nyertesek ebben a kegyetlen öldöklésben. Küldik, küdik, és csak küldik a gyilkolás eszközeit, mert ennek kapcsán az amerikai fegyvergyártó cégek részvényeinek értéke az egekbe szökik. Oroszország győzelmére fogadnak, miközben az egyre nagyobb anyagi haszon reményében azokat tömik fegyverekkel, akik esélytelenek a küzdelemben.

Három nagy haszna van amerikának az orosz-ukrán háborúból

– Az egyik, amint azt már említettem, hogy a fegyvergyártó cégek részvényei sokkal étékesebbek lesznek ez által.
– A második, hogy a háború elnyújtásával gyengül az egyik legnagyobb riválisuk, Oroszország ereje, és presztizse is.
– A harmadik óriási haszon amerika számára az, hogy az európai szankciók hatására hihetetlen mértékben sikerül legyengítenie másik riválisát, az Európai Úniót, és annak minden országát.

Mindezekhez nincs szükség semmi másra, mint arra, hogy minél tovább sikerüljön elhúzni ezt az esztelen öldöklést.

Ukrajna kezdte volna a háborút

Dick Black azt is elmondta, hogy Oroszország még a háború kezdete előtt a NATO elé tett egy béketervet, mivel észlelte, hogy Ukrajna már mozgósította haderejét, Donbasz megtámadására. Putyin szerette volna elkerülni a háborút, de ha tovább halogatta volna a támadást, az ukránok léptek volna először. Ez pedig jelentős hátrányt jelentett volna a későbbi harcok folyamán. Az amerikai vezetésű NATO persze nem foglalkozott ezzel a béketervvel, hiszen már előre látták, mekkora hasznuk lesz majd a háború kirobbanásából.

A média hazugságai

A fent leírt dolgokat te szoktad hallani a híradásokban? Ki a hibás a háború kirobbanása miatt? Te milyen híradót hallgatsz vagy nézel? Tudod, hogy a média olyan mint egy cigány zenész? Aki fizet, az rendel nótát, az az ha valakinek elég pénze van, rendelhet híreket a média különböző csatornáin. Igen. A saját szájíze szerint bárki rendlhet híreket. Azt fogják megírni vagy bemondani, amit te akarsz. Azt, amiért a legtöbbet fizetnek. Ezért újra szeretném hangsúlyozni a számodra, hogy több médiafelületről tájékozódj! Vesd össze a különböző csatornák híreit és vond le belőlük a tanulságot! Valahol ott fogod megtalálni az igazságot.

Íme az említett videó:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az izraeli, aki a háttérből irányítja az egész világot

A következő generációk csatája