Az izraeli, aki a háttérből irányítja az egész világot

Íme egy ember a zsidó nép közül, aki a háttérből irányítja a hatalom embereit, és fondorlatos módon készíti elő a világot az Antikrisztus számára.



Gyakran gondolkodom el azon, vajon mások is látják-e, hogy mennyire összefüggnek a világunkat formáló, véletlennek beállított események. Én magam ugyanis egy nagyon okos tervezést látok például abban, ahogyan Európát gyengíti a több milliónyi beáramló migráns, vagy a COVID járvány, majd pedig az állítólag Oroszország meggyengítésére létrehozott gazdasági szankciók. 

De ide hozhatnám azt is, ahogyan a már említett COVID segítségével hozzászoktatták az emberiséget a diktatórikus eszközök elfogadásához, ahogy bezárhattak több milliárdnyi embert a saját otthonaikba, vagy ahogyan ezzel is egy nagy lépést tettek abba az irányba, hogy a készpénzt minél inkább digitális fizetésre cseréljék az emberek.

Jómagam egy rendkívül okos elme egymásra épülő döntéseit és világméretű tetteit látom mind a fent felsorolt, mind pedig azokban a történésekben, amik megemlítésére most nem tudok időt szakítani, hisz ez az írás nem erről szól. 

Nem a tettekről, hanem a mögöttük álló személyről szeretnék írni. Jóllehet a Biblia Antikrisztusnak nevezi azt az illetőt, aki totális diktatúrát vezet be a Földön, és az emberek teljeskörű megfigyelését, irányítását, én mégis úgy gondolom, ez a férfi még nem született meg fizikai testben a bolygóra. Még akkor is ezt állítom, amikor a bibliatudósok szerint az Antikrisztus izraeli származású, és valószínűleg "meleg" személy lesz, és ezen állítások mindegyike igaz az alább bemutatott személyre. Tevékenysége azonban figyelemre méltó abban, hogy előkészítse az utolsó idők legnagyobb diktátorának, valamint Isten és a kereszténység legnagyobb ellenségének útját. 

A döntést rád bízom. Ítéld meg te az alábbiakat!

Mit kell tudni Yuval Noah Harariról?

A fiatalembert, akit szeretnék bemutatni neked, úgy hívják, hogy Yuval Noah Harari, aki 1976. február 24-én született Izrael Kiryat Ata nevű városában. Három éves korában tanult meg olvasni, majd nyolc éves korától egy intellektuálisan tehetséges gyerekeknek elkülönített osztályban tanult. A kötelező izraeli katonai szolgálat alól először a tanulmányai, majd egészségügyi okok miatt kért és kapott felmentést. Tanulmányait a Jeruzsálemi Héber Egyetemen, majd az Oxfordi Egyetemen végezte. Jelenleg az előbbi intézmény történelem professzora, író, történész, és nem mellesleg a világ legbefolyásosabb embereinek tanácsadója.

Így befolyásolja a világot

Így Klaus Schwabnak, a Világgazdasági Fórum elnökének is a fő tanácsadója, mely intézménynek jeles tagja továbbá Bill Gates és Mark Zuckerberg is. Bill Gates kezében van többé kevésbé az egész WHO (Egészségügyi Világszervezet), a maga kötelező oltásaival, járványintézkedéseivel és minden egyébbel, ami velük jár. Mark Zuckenberg pedig többek között birtokolja a Facebookot, a Facebook Messengert, a Whatsapp-ot és az Instagramot is. Mindezekkel együttesen, a bolgyónkon internetező és közösségi média fiókkal rendelkező mintegy 5 milliárd ember adatait gyűjti, elemzi, és irányítja azok véleményét. De mellettük még számtalan politikus és neves személyiség is Harari kedvére táncol. Íme:

"Yuval Noah Harari az emberiség jövőjéről tartott vitaindító beszédet Davosban 2020-ban, és 2018-ban a Világgazdasági Fórum fő kongresszusi csarnokának színpadán. Rendszeresen megvitat globális kérdéseket államfőkkel, és nyilvánosan tárgyalt Sebastian Kurz osztrák kancellárral, Mark Rutte holland miniszterelnökkel, és Kyriakos Mitsotakis görög miniszterelnökkel. Harari találkozott Emmanuel Macron francia elnökkel, Angela Merkel német kancellárral, Mauricio Macri argentin elnökkel, Frank-Walter Steinmeier német elnökkel, és Ying Yong sanghaji polgármesterrel is. 2019-ben Harari leült egy filmes beszélgetésre a technológiáról és a társadalom jövőjéről a Facebook vezérigazgatójával, Mark Zuckerberggel, 2018-ban pedig bemutatta az első TED-előadást, amelyet egy digitális avatár tartott."



Ami a liberális mese mögött van

Hogy mi is az az eszme, amit Harari hirdet, és amellyel máris behálózta a világot, arról könnyedén keresztmetszetet kaphatunk néhány mondatából. Ezt mondta például a közösségi média szerepéről, mely világszerte Zuckerberg barátja kezében van:

"A XXI. század legfontosabb ténye az, hogy az emberek hackelhető állatok lettek. Ha elég adatod van, és elég a számítási kapacitásod, akkor meghackelheted az embereket, és jobban megértheted őket, mint ők értik saját magukat. Megjósolhatod a döntéseiket, manipulálhatod a vágyaikat, és bármit eladhatsz nekik, amit csak akarsz, legyen az politikus vagy árucikk. Ez azt jelenti, hogy az adat válik a legfontosabb erőforrássá a világon."

"A történelemben először válik lehetővé, hogy feltörjük az embereket, és ez által soha nem látott módon manipuláljuk őket."

"Te egy báb vagy. Az algoritmus manipulálni tud téged; érzelmileg tud befolyásolni. Az elmúlt húsz évben a világ legokosabb emberei és a világ legjobb technológiája azon a problémán dolgozott, hogyan lehet az embereket feltörni és irányítani a képernyőkön, okostelefonokon keresztül."


Igen, ő ebben hisz, ezt terjeszti, és azon van, hogy minél tökéletesebb legyen az emberek megfigyelése, manipulálása. Teszi mindezt úgy, hogy ő maga természetesen nincs fent a közösségi média felületeken, és nem használ okostelefont.

Ám Harari nem csupán a média eszközein keresztül szeretné, hogy az emberiség manipulálható legyen, hanem bármilyen hihetetlenül is hangzik, a tervek szerint 2030-ra tervezi, hogy az emberek egy bőr alá ültethető chip segítségével is totálisan kontrollálhatóak legyenek. Ez a már említett Bill Gates vesszőparipája is, aki nem restell dollármilliárdokat fektetni ebbe a projektbe.

Mivel egy világjárvány sokkal nyitottabbá teszi az embereket, hogy bármit elfogadjanak, ami úgy tűnik, hogy a védelmükre szolgál, ezért valószínűleg számíthatunk a COVID-nál komolyabb világméretű akcióra is a közeljövőben, (mondjuk még 2030 előtt).

De hogyan is gondolkodik Harari erről?

"A COVID azért kritikus, mert ez az, ami meggyőzi az embereket, hogy elfogadják, hogy legitimálják a teljes biometrikus megfigyelésüket."

Még egyszer mondom, bizonyára hihetetlenül hangzanak a fent leírtak, de ezek mind tényeken alapulnak, mint ahogy az is, hogy ha a nagyhatalmú milliárdosok a maguk eszközeivel (politikusok, médiafelületek megvásárlása, embertömegek manipulálása) rá tudják venni az emberiséget a bőr alá ültethető chipek alkalmazására, és ezzel a technológiával ötvözik az egyre inkább terjedő mesterséges intelligencia használatát, az eredmény az lesz, amit Harari a következőkben megoszt velünk:

"A mesterséges intelligencia és gépi tanulás fejlődésével olyan tökéletes totalitárius rendszer építhető, amit még nem láttunk korábban."

Azaz egy tökéletes diktatúra, mely olyan emberek tömegein uralkodik, akik belülről vannak irányítva, mint a robotok, így nincs lehetőség a lázadásra, engedetlenségre. Ebbe az állapotba pedig önként sétálnak bele az egyének, mert azt gondolják, hogy mindez a saját érdekeiket szolgálja.



Így épül a tökéletes diktatúra

Yuval Noah Harari elveti a nemzeti öntudatot, és mivel homoszexuális, így a hagyományos családi értékrendet is. A globális, totális hatalomgyakorlásban, irányításban hisz, és ezt hirdeti a világ legbefolyásosabb emberei felé is. Ők aztán mindezt tovább propagálják a rendelkezésükre álló eszközökkel, és így lehetett diktatórikus eszközöket bevetni a COVID kapcsán, így lehet lerombolni Európában a nemzeti öntudatot, bólogató Jánosokat csinálni az országok vezetőiből, valamint így lehet (sőt kötelező) már kisgyermekek számára is hirdetni az LMBTQ propagandát.


Yuval Noah Harari egy fontos ember, aki igyekszik a háttérből irányítani a hatalom emberit, és így a világméretű események alakulását is. Nagyon valószínű, hogy rajta keresztül, az ő befolyása nyomán erősödnek világszerte az Isten -és bibliaellenes megnyilvánulások, döntések. Ő több mint 20 éve gyakorolja a Vipasszaná meditációt napi szinten, valamint évente 30 napos meditációs szünetet tart. Azt vallja, ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy világhírű munkájához kellőképpen tudjon összpontosítani. Íme egy ember a zsidó nép közül, aki előkészíti a világot az Antikrisztus számára.

Számomra az egész dologban az a leggyomorforgatóbb, hogy a cikkben megemlített személyek és hatalmak humanizmusról, demokráciáról és emberi jogokról beszélnek, miközben nem titkolják, hogy a totális diktatúra és kontroll megvalósításán dolgoznak. 


Források, ahol utána tudsz nézni a fent leírtaknak:

Wikipédia Yuval Noah Harari

Yuval Harari saját honlapja

Médiavadász YouTube

Toroczkai YouTube

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Amerikát nem érdeklik a szenvedő ukránok?

A következő generációk csatája