Forradalmi üzenet

 

A leigázó áldemokrácia

Ha megnézem ezt a videót, egyszerűen az jut eszembe, hogy ma a nyugati áldemokrácia akarja leigázni, bekebelezni hazákat. Az a liberálisnak mondott hatalom, amelyik mitsem törődik saját népének, választóinak akaratával. Elhitetni igyekeznek az emberekkel, hogy azok demokráciában élnek, miközben az előre megtervezett szavazások alkalmával saját embereiket ültetik a hatalmi poziciókba. Igen. A választók elhiszik, hogy ami történik, az mind a saját szavazataik alapján játszódik le, és így lehet például, hogy nyugodtan kormányozhatja, egy madzagon rángatott ál miniszterelnök a világ egyik szuperhatalmát.

Vesszen, aki nem baloldali!

Bár toleranciát hirdetnek a liberális hatalmak, de ők maguk kirekesztenek mindenkit, aki nem úgy gondolkodik mint ők. Elfogadásról beszélnek a médiában, miközben képtelenek elfogadni ha valakinek más a véleménye. Egyik nemzet a másik után válik bólogató Jánossá, és már rég nem az észérvek mentén folyik a vezetés. Megvásárolt hírekkel, médiaszemélyiségekkel és csatornákkal hirdetik az észérveket nélkülöző propagandájukat, és gyűlöletbeszédüket világszerte. Meg akarják szüntetni a nemzeteket Európában, nem törődve azok millióival, akik mindezt ellenzik. Az ellenkezőket meg kell vásárolni, vagy el kell hitelteleníteni, s ha egyik sem működik, valami fondorlatos módon eltávolítani őket a pozícióikból. Mert csak azok maradhatnak, akik egyetértenek az álliberális áldemokráciával.

Van egy nép, mely harcol az igazságért

Ám van egy nép, egy kicsiny nemzet, aki nem hagyja magát beletiporni a keresztényellenes modernizálásba. Egy nép, mely valahol mindig is ellenállt az elnyomásnak. Egy nép, melyet leigáztak, megaláztak, megszálltak, de mégis él és létezik. Egy nemzet, mely ellen hazugság hadjárat indult, mert az igazságot meri képviselni. Hazug hírekkel próbálják lejáratni világszerte, mert egyre többeknek szúrja a szemét pimasz igazmondása. Egy kicsiny nép, egy kicsiny nemzet, mely reméljük megakad a hazug nagyhatalmak torkán. Igen, így kell lennie, mert a MAGYAR nem enged!

Mindezeket nem azért írtam le, mert szenvedélyes jobboldali lennék, vagy politikai babérokra törnék. Nem. Egyszerűen csak gyűlölöm a hazugságot és azt, amikor másokat félrevezetnek hazug szólamokkal.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az izraeli, aki a háttérből irányítja az egész világot

Amerikát nem érdeklik a szenvedő ukránok?

A következő generációk csatája